status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Sunday, January 6, 2013

part-time Job ^^"

Bismillahirahmannirahim....
quick post again.....
duk rumah goyang kaki ? mestilah tidak ! 
mana ada anak dara duduk rumah goyang kaki je =,="
haish ! ! ! 
jangan..jangan... masa yang ada ni jom tolong mak ayah
mana tahu dapat keberkatan !
hehe...
antara kerja yang kena buat semestinya 
kemas rumah... 
jemur baju and so onn laa
macam post ana yang lepas tuu
 > klik saya la =) <
first, ana tertarik dengan drama korea ni sbb
about COOK ! yess i love it ! mula-mula cerita dia kisah masa kecil
so ayah dia memang pro dalam buat roti... aduh ! jatuh cinta ! hehe
hah ! memasak tuu.... baking bread !
this movie on astro channel 393...
tapi kalau search dalam internet
tak ada nama yang macam gambar kat ats ni
nama movie tersebut ialah King Of Baking !
wallahu'alam !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...