status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, January 2, 2013

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

assalam.... lagi untuk segmen....
lupa pula.... selamat ye akak niera...
semoga bahagia dunia akhirat !
dulu ana join segmen akak ni jugak..
>tekan sini link segmen dulu< 
masa tu akak ni tak kahwin lagi tapi sekarang dah kahwin
dah berpunya pada yang satu gituuu... trademark akak ni :
"berdirinya setia disisi suami"

dan ana nak bagitahu..
 akak ni famous dalam dunia blog dan 
mungkin di kalangan kawan-kawan ana...
^_^" asif jiddan ya ukht munirah !
saya promote cite akak niera dan zauj 
sebab nak bagitahu yang cinta lepas kahwin memang terbukti terbaik
ISLAM IS THE BEST WAY !
"cinta selepas kahwin"

wallahu'alam

p/s : ukht munirah.. muka zauj akak ada iras-iras kawan ana ! ni link dia...
>tekan sini<
> sini pun <





23 comments:

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

j.e.h.a.n. said...

assalamkm.. singgah dr segmen niera juga

http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

shadhira said...

Assalamualaikum, dhira jejak sini dri segmen yang sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
hepy blogging :)

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

zafirah said...

hye ;) kite da follow awak
j0m singgah

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurliyana Zulkifli said...

Assalam terjah sini http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Marlina Mohtar said...

Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

Singgah sini dari segmen blog yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhia adawiyah said...

haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html ..

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

aisyah humaira' said...

alaaaa. tak dapat tgk link yang ada muka iras2 suami akak :(

Diera Tekikushika said...

Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

:: nosa ason :: said...

salam...
singgah dari segmen yang sama...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum Saya terjah ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Dear KHY said...

Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

kekapas berceloteh said...

assalamualaikum,

done follow #153

datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

cik RQS said...

assalamualaikum..datang dari segmen yg sama..maaf lambat singgah sini..hihi..=)



http://qasehsaifudin.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Izza Sakura said...

hi dr sgmen sme http://izza-sakura.blogspot.com/

Emas Putih said...

hi . BW here.
http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...