status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, March 31, 2018

Summary Jan till March 1.0

Hai !
i proceed untuk short and simple post since i dapat comment suruh buat posting.
hahahahaha....

i thought berkubur blog ni but then, i rasa tak boleh sebab ni macam diary jugak maybe. hahaha 
kisah crush ke, kisah kehidupan ke, kisah pape je, mesti terselit dan kadang iolss tak ingat but then kalau godek-godek mesti jumpa!. huhu
itu kisah lama dan jadi sebagai kenangan sahaja. tapi kalau sambung semula dengan crush, maka jodoh la tuh ! aamin !

soo, proceed kepada tajuk kita, heee


JAN 2018: fikir punya fikir, nak sambung belajar semula, dan dah siap isi online PJJ taw kat shah alam. laju berdesup i kalau bab ni. isi without parents tahu. isi ja kan? dapat alhamdulillah ! tak dapat, cuba lagi. gitu ja konsep seketul mairah ! huhuhu... then, nak berhenti kerja since kerja cikgu tadika untuk tampung belajar agak sesak. well otak masa tu fikir jika sambung kerja bidang belajar diploma dulu, mungkin lebih gagah nak berdiri atas kaki sendiri untuk tampung belajar, as nampak gaya nak sambung belajar kena tanggung sendiri dah sekarang.

lepas tu, konflik jugak nak berhenti tu, as pasang niat nak duduk dekat dengan family since 8 tahun jauh dengan family, boarding school, belajar kat melaka dan yada yada yada intern melaka. maka mairah baliklah ke ganggang. pening jugak memikirkan hal berhenti sebab aku ni ada satu penyakit, nak buat apa apa fikirkan orang sekeliling dulu. baru fikirkan diri sendiri, nahhh! sekali aku yang sakit. ermmmmm...

then.. off

tecer dah terbiasa terhalang macam ni. hahahha

tudung tak jadi pon takpa, dah biasa... hahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...