status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Sunday, October 27, 2013

cuba buat..


waaaaaaaaaaa..... sampai sekarang benda yang kebiasaan berlaku, berlaku lagi. Allah ~


lupa ! Assalamualaikum... hai ..

cukup la bingkisan ini sebagai coretan yang lama berhabuk.. yang pasti ayat yang atas sekali tu memang sedang mengalaminya.. tak ada apa yang perlu dibuat, sabar dan terus sabar. malas nak layan benda remeh macam gitu. sebal sungguh. bukan sebal dengan ujian yang seciput nih cuma sebal dengan diri sendiri sebab tak reti nak imbangkan yang mana..  Allahu...  kalian ni pon satu, benda tu kecil tapi... entah laa... ok la .. masa untuk 'bonding' dengan semua kerja yang dalam proses selesai.

p/s : rindu dia yang sefikrah. tapi dia pun anak panah islam yang sedang bergiat di tempat belajarnya. moga semua sefikrah baik baik dalam rahmat Allah. biarlah masalah rahsia dengan Allah dan diri sendiri. eheh.

p/ss : test + assignment adalah makanan ruji bagi yang nak berjaya ! guane bohh ???? deep ! (-,-")
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...