status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, March 13, 2017

Blog tercatat dalam posting BEN ASHAARI FAMOUS !

Bismillah,
Assalamalaikum ! hai !
pertamanya, terima kasih Blogger BenAshaari sudi listkan link blog aku yang serba lama menyepi,

serius tak jangka dan berasa nak lompat bintang ! 
siapa blogger dia tahu macam mana perasaan tuh. kan kan? 
jom taaruf ! namaku afiqah umairah. senyum.
selamat datang ke blog aku yang baru nak hidupkan balik, lama sangat menyepi sejak masuk belajar tiga tahun yang lalu. 
nanti sudi sudi jenguk lagi dan komen supaya mairah boleh terjah anda !
yes ! anda blogger yang membaca posting saya ! 
okay bai ! esok kerja ! tolong doakan saya jadi teacher yang kurang bekeng keh !

jadi teacher apa ? alaa tu nanti aku post, sebab dunia baru sangat-sangat dari bidang belajar dulu, hahaha dan dia kena lama sikit baru aku boleh berkongsi apa perasaaan aku sendiri !

nantikan post aku sebagai 'teacher', cheewah !
woihhh, terharunya En Ben ! lama dah tak rasa macam nih.. terima kasih sangat-sangat !

Wednesday, March 8, 2017

Random wordless

Assalam and hai,
bonjour! 
Random wordless in the morning here. 
i am just a little bit shocked, haha 
wehh ! is that u my friend? 
visitor from France?
my stats on blog stated that there are have an audience or someone from France, and usually that traffic source cannot mistake. I soo touched if u still read my post here. as this blog not really fresh as before, for now traffic post here not really keep constant new. haha..

i am just clueless, speechless if that person is you?. 

hope u will be fine there.
Finish your studies and come back Malaysia safely. 
if there is you, may Allah bless us.
sincerely for u.

Friday, March 3, 2017

Kenapa aku pilih TYZARA ???

Aku cuba google produk TYZARA nih, testimoni dia wow wow. Alhamdulillah feedback positif !
aku pertama kali dengar nama produk nih, serius jadi aku kira ni langkah terbaik untuk luaskan nama TYZARA. bagi member-member mairah kenal banyak pasal produk nih. 
Kenapa aku pilih Tyzara?
- sejujurnya mairah baru pertama kali dengar, dan alangkah untung jika mairah dapat hadiah berupa produk Tyzara supaya boleh jadi testimoni. sebab sekarang pun kulit kepala ada masalah seperti alahan dengan makanan, mana tahu jika guna Tyzara Shampoo, makin baik? Kita usaha dan Allah yang sembuhkan. InsyaAllah.

Tapi, mari kita kenal apa itu Tyzara Shampoo. Jom!
  • Tyzara Shampoo adalah satu bahan cucian rambut yang kelebihannya adalah merawat rambut rambut gugur pastu dapat merawat rambut gugur lepas bersalin pastu juga dapat merawat rambut rosak/bercabang pastu gatal kulit kepala dan kelemumur. Shampoo ini dikenali sebagai syampoo soya. wow kan? sangat wow. soya pon boleh rawat rambut. Kena cuba nih... 
Info penting yg lain boleh di dapati di sini:-
Hotline : 019-5767697

p/s : Jom bloggers kita bersaing sihat dalam contest ini, JOM ! mana tahu rezeki, dapat hadiah. dan kita sama-sama sebarkan berita shampoo yang dapat merawat rambut ini.
hai, nama saya afiqah umairah. 
[image%255B6%255D.png]

tekan gambar untuk ke blog famous amos kita En Ben Ashaari . JOM!

Wednesday, March 1, 2017

rezeki ku dalam rahsia Allah

Bismillah,

Sungguh macam-macam aku rancang untuk dapatkan duit poket.
Yerlahh kan, takkan nak tanam anggur saja. hehe

Tapi kadang apa aku nak mungkin tak boleh buat masa sekarang sebab Allah tahu aku tak sedia.

sungguh rezeki ku dalam rahsia Allah.

sumber gambar : google
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...