status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, February 2, 2013

perlu ! untuk masa depan ^_^

ringkas dan padat dari diri ana...
tadi...
dialog antara ana dan abang kandung ye ^_^
abang kandung

me
gi la ... kekgi senang..

lebih - lebih mu pompuan...

patut belajar ...

sempat lagi nih....

sebulan boleh ?  ?

pendapat readers ? ok ke ?
who support me take car license for one month only?

p/s : mana hala tujuku selepas spm nanti ? doakan penulis... nak tahu baca sini
p/ss: kem leaders bisa pergi ke tak ni ? in shaa allah... allah tolong !





4 comments:

Amy Hana said...

opinion ana : patut pergi sebab masa ni adalah waktu yang sangat panjang dan sesuai sementara nak tunggu result and offer U , lagipun nak amek lain kali nanti macam rugi sebab 1.harga makin mahal 2.masa tak cukup , bukan ade mase lain , maybe dah masuk U akan lebih busy nanti 3.kan senang kalau amek awal , maybe akan membantu pada waktu emergency nanti . just pendapat , anti decide je okay asalkan ianya baik bagi anti sendiri :)

kasih umair said...

@amy...

waaaaaaaaaaahhhhhhhhhh....

terima kasih bgi support ! ! !

aina kamil said...

Patut :)
Aina pn tngh ambik

kasih umair said...

@aina kamil


thanks... =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...