status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, June 4, 2012

Segmen Cioccolato World | Tambah Follower Blog & Twitter


assalam.... hurmm... 
hari ni saya rajin nak join segmen nih... huhu
unik betul blog tuan tanah blog nih..

tekan je banner kat atas tu... 
nanti dapatla pergi ke blog colato world

sekadar suka-suka sahaja... 
buat yang follow blog ini... harap-harap anda mendapat manfaatnya
insyaallah ada keberkatan..

salam ukhwah lillahita'ala

15 comments:

Cioccolato World said...

thank you kerana join good luck for lucky person yang akan dapat free gift :)

tuan tanah said...

hehehe..
welcome sis colato...

kalau ada rezeki =)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

hi, dari segmen sama..
saya dah follow...
jom support n follow blog saya plak..
http://chocolateholic4eva.blogspot.com/

Cioccolato World said...

ada pengumuman mengenai segmen ini
baca ok

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/pengumuman-yang-join-segmen-diya.html

Miss Ann said...

dari segmen yg sama dan jadi follower awk yang 127 :)

Yana Muhamad said...

dri segmen yg same :P
done follow ! follow back ?

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yg sama

follow sini :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Cioccolato World said...

2# PENGUMUMAN YANG JOIN SEGMEN DIYA
korang klik link ini untuk mengetahui
apa yang diya update.... [klik]

dorathecoffeegirl said...

nice site. bw n join diya's segment too. folo here, my hope be my folower too.

http://dorathecoffeegirl.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

yana_mu'azz said...

http://hanyahasiltangansaya.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

yana_mu'azz said...

http://hanyahasiltangansaya.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

yana_mu'azz said...

maaf salah copy paste
http://dhia-wardah.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Pecinta pink^^ said...

salam..singgah dari segmen same..memang dah follow sini..hehe..jom jenguk blog saya if ada masa di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html thanx:)

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Blogwalking blog ni , kalau sudi datang blog Farie dan follow , inform Farie yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Iezwa Wawa said...

Jom join http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

---> Ada banyak hadiah untuk dimenangi<------

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...