status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, March 16, 2012

nak cite nim...

 

ASSALAM SEMUA.....huhu....dengan ini saya nak bagitau yang esok saya akan terbang balik ke asrama "tercinta" waaaaaa..... sekejap saj masa berlalu.. rasa-rasanya baru semalam post kat sini... hurm... begitulah manusia tak sedar yang masa berlalu dengan cepat.... awak-awak semua camna dengan cuti nim? baik atau tak baik.. hehehehe.... mudah-mudahan baik-baik saja.. ok.. ngomong-ngomong... kamu semua dah siap ke belum kerja sekolah yang berstimbun nuhh.. *khas yang masih bersekolah sahaja harap maklum termasuk saya yang sedang menaip nih* saya nak cite nim tapi bukan berkaitan dengan kerja-kerja sekolah tu semua tau... abaikan yang kerja sekolah.. insyaallah jika kita bersungguh,insyaallah allah permudahkan urusan kita... cenggini ceritanya..... :

 

sebenarnya saya iaitu nur afiqah umairah binti mohamed bukannya nak mengaku baik tapi saya...saya sangat merindui adik2 form 4 yg dah pindah ke sekolah lain....walaupun diaorang bawah dari saya tapi saya kenal diaorang masa diaorang form 1 agi.. jadi tak salah rasanya untuk saya nak mengasihi mereka-mereka macam saya kasihkan kawan-kawan saya kan ? lebih elok dari saya mengasihi kaum muslimin yang tak de sedarah kaitan dengan saya... act saya sayang sangat akhi-akhi saya iaitu irfan wa irfan.... tu abang saya yang sah lagi abang kandung.... ok2.... dia yang saya sebut adalah... amirah nur, husnina afiqah.. hidayah dan sesiapa sahaja yang merindui saya :P... hehehe perasan je akak nim.. maaf la bukan sOkmo nak merindui ni... hurm... entah korang rindu ke saya ke idak.. =( tapi kan saya percaya jika say merindui sesiapa ,saya yakin yang sesiapa tu merindui saya... yuhuuu.. fakta saya sendiri kut :D awak-awak semua... selamat berjuang disana walaupun saya tak merasai apa yang kalian rasa tapi insyaallah yakinlah allah sudah tetapkan yang terbaik buat kita.... kan aturan allah adalah terbaik ..... allah maha mengetahui lagi maha mengasihi hamba-hambanya..... hurmm.... puas hati la pulak bile dah bercerita disini.... buat yang baca jangan nak mengata saya... nak buat camna this is my blog so please be nice ^_^"... lau tak suka just tekan pangkah kat TAB korang tuuuu....maaf la... disini lahir dan jujur dari hasil karya saya dan dari hati saya... maaf jika ada yang terasa dengan kata-kata saya.... ok2.... dah merapu entah kemana... maaf ya dah berbolok serok nah ambik dah keluar loghat tganu saya... :D *abaikan*

pesanan saya : semoga talian aksih antara kami diberkati allah dan semoga ukhwah kita utuh...
insyaallah jika niat kita lillahita'ala.. insyaallah 

 

NAIKKAN ISLAM BERSAMAMU

BARANGSIAPA YANG MENOLONG AGAMA ALLAH MAKA ALLAH AKAN PERMUDAHKAN URUSANNYA

wallahu'alam

lots love me, miss umai



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...