status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, September 21, 2015

nafas baru afiqah.

Assalamualaikum and hai !


lama masa berlalu, sekejap je dah masuk minggu ketiga. 

jadi masih berbaki 11 minggu kan?

haha..

dah menghitung hari nampaknya..

semalam terkeluar dari mulut yang akan tamat diploma
dalam masa lebih kurang 6 bulan camtuh.


haih.. 

masa cepat berlalu,

dah nak habis, sikit je lagi, kena kuat mental, fizikal dan rohani.

sem ni dah masuk kos yang dinanti iaitu makanan, mohon ya ni bukan masak masak okay, ni ilmu biology tau sikit sikit... Allah permudahkan aku untuk menuntut ilmu baru ini.. mana nak dapat ilmu lukisan kejuteraan dalam ilmu biology nih.. Allah...


nanti sambung balik.

insyaAllah.


p/s :  saja update sebab tahu ada yang stalker. kehkeh... 

fi amanillah sahabat sana !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...