status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, August 22, 2015

le family MSW

Assalamualaikum, again meet on post.
yeahh currently ,
i am  little bit busy dan membusykan diri tapi takda la sampai takdak masa untuk myselft right?
i am just thinking about titik pertemuan,
this is aisyah rashid told me about 3 month a go... lama kan ?
hehe.. well apa apa yang penting ni sis ingat..

moga kamu membacanya, tak sekarang tapi mungkin suatu hari nanti. right?

kadang aku terfikir, biarlah penat lelah ni Allah kira, kira untuk manfaat mak ayah aku yang hantar aku ke SMKAKA dan UNIKL MICET, moga Allah limpah rahmat dan pahala dengan segala apa kebaikan yang aku lakukan. hanya itu. dah cukup. bahagia.

ok let pic show right?


teha dan adik mira


dari kanan, iqbal, imran, ilmee dan irfan

dari kanan, haihh.. iqbal, abah, cikgu mohamed, afiqah dan fatihah

garang kan abah? tapi baik. serius !

dari kanan, imran dan ibu, cik zalikha

sis letak sebab cun ! hahaha

last one, ilmam.. complete seven siblings.

ada aku kesah... haha.. adik oi, jadi la gambar nih..
ni adik tau tapi macam abang jugak sebab selalu bawak aku ke mana mana, thanks adik !


tamat...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...