status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, October 28, 2011

amAzing + form 4 is the best ! ! ! !

Salam'alaik..... ya ya ya ya ya ya...... hurm semoga allah permudah urusan semua manusia kalian alam...
hurm..... tujuan nak tulis ni saya nak post pasl ni la....hehehhee.... bukan nak over ke hape.. ni saja je nak ingat memori lama...... thanks friends make me smile.... love you all.. love my batch toO....
ye la... alhamdulillah.... walaupun tahun ni sekolah banyak keluar duit untuk form 3 and form 5
tapi ada hikmahnya sebab kebanyakan aktiviti luar FORM 4 yang dapat.. .. 
hurm... itulah suka duka kehidupan ini lain yang diminta lain yang dapat..tapi yang pasti yang lain dapat tu adalah anugerah ALLAH yang TERBAIK  buat kita semua.....
 INDAHNYA ATURAN YANG MAHA MENGETAHUI

Alhamdulillah.... semua rancangan selamat dijalankan.....  

antaranya lawatan badan dakwah kepimpinan

at YAYASAN RESTU

ALL MUJAHID KAKA




at PUSAT SAINS NEGARA


thanks....:)


for the last


on that night...
we happy with candid.....


went to DARUL QURAN


last breakfast at MAHALLAH MARYAM IN IIUM,GOMBAK


she can't  along with me on that trip.. 
but she always in daiman fi qolbi


THAT 'S ALL....
HOPE CAN POST ANOTHER STORY AGAIN ....
IT WILL BE.... NOTHING IMPOSSIBLE...

P/S: sorry about bad grammar..... never mind ... 
       i don't care if u like or not because on this blog is MINE
       to syahni azaman if you drops here... sorry ya syahmi.....
       please.. don't jealous n sad .....
      
      > sorry if i talk so rude... ana asif jiddan....

wallahu'alam














2 comments:

Syarafi[skyforce331] said...

rindu kat skola kaka :(
bestnyee dapat aktiviti luar ramai.. :D

afiqah umairah said...

syarafi : mmg ah rindu sbb dah tgglkan kaka..nanti si penulis pulak yg rasa...huhuu....

pengalaman hnya sekali, semua atas kita manfaatkannya walaupun dgn mengingatinya..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...