status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Sunday, June 3, 2012

"Segmen : Ain nak review blog korang"



assalam... kali ni sesaja saya nak join segmen ukhti ain nih...
nak pergi blog kak ain nih.. korang tekan banner kata atas nih..

blog akak ni pink wooo... pastu ada tutorial...
kalau tak silap .. saya macam dah pernah pi blog akak nim.. hurmm tak ingat bile sebab
saja menjejak blog yang ada tuto nih... 
ye la kite pun kurang arif pasal blog ni.. 
kena la rajin jejalan kat tuan blog yang pandai2 ...

ok... untuk memeriahkan lagi saya nk tag member blogger yg lain
iaitu




4 comments:

Dhiah Mardhiah said...

terima kasih sudi join ye dik ^^ x lame lagi pandai la tu dalam alam blogger ^^

Cioccolato World said...

datang dari segmen yang sama good luck ya, saya follow awak

and

jemput kamu join segmen saya, lucky 6 akan terima free gift

http://cioccolatoworld.blogspot.com/2012/06/segmen-cioccolato-world-tambah-follower.html

Dhiah Mardhiah said...

sila semak name anda..

http://cikyayastory.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-segmen-ain-nak-review.html

ATIQAH said...

dari segmen sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...