status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, June 7, 2013

tak selesai lagi ^^V, nak baca ? silakan ! tafaddol !


Bismillahirahmanirahim. Alhamdulillah. Allahumman yassir wala tu'assir . Aamiin ya rabbal'alamin. Allah , lama tak post something dekat blog. bukan lupa, ingat tapi masaku suntuk. eceh ! suntuk sangat la. hurmm.. kalau hitung balik, tak tahu mana perginya, tapi harap dan moga Allah ampun dosaku dan Allah redhai segala tindak tanduk, bergolek , duduk, baring dan semuanya. Allah. apa nak bagi tajuk untuk blog ? nanti dah siap semua bait - bait curhat di sini, ana akan namakan post (^____^") # tak tahu tajuk sesuai bagi post kali ini.Agak lambat nak memutar idea untuk tajuk. gulpp.. sabar ! ! jom baca habis dulu. zasss.. layan ! !  # mulakan dengan senyuman =)

Dulu :

jom flashback semula. hehe.. ana pun tak ingat, slow slow untuk ingat. masa tu tak tahu pergi ke idak. Sebab banyak konflik yang berlaku. Hok aloh, konflik tu gimik saja , konflik apa ? banyak la juga, seperti susah tak bidang tu ? kimia tu , tak sama dengan kimia zaman sekolah. eheh. dah, keputusan muktamad, segala hal yang berkaitan dengannya Allah permudah.Ini salah satu petanda ! Apakah  ? wallahu'alam. tapi diri ini yakin ini satu petunjuk.


# nanti sambung balik ! tunggu ^^V

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...