status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, June 28, 2013

ehh ! new post from malaka-ians (^____^)



Alhamdulillah... hari ini hari jumaat ! hari barakah.... lama dah diri ini tak bercinta dengan konferens riang... biarlah ... itu rahsia Allah dengan hambaNYA ini... apa khabar sahabat - sahabat maya sekalian ? sihat ? atau sebaliknya ? moga Allah sembuhkan kalian yang diuji (^____^)  hakikatnya setiap nikmat, hatta kalian membaca post ini pun dikira nikmat ! bersyukurlah.. dan bersangka baiklah dengan Allah.. Allah yang susun segalanya untuk kita . cuma kita tak sedar kut =_=" * gulp ! sentap ~  hakikatnya jerebu yang berlalu pergi pun kita kena ambil ibrah juga, jika jerebu pun kena ambil ibrah juga,

ya Allah.. 3 minggu dah di dunia MICET !
serius macam tak percaya, macam baru semalam mendaftarkan diri.... sekejap je masa.
sebenarnya ada saja masa untuk meng-update tapi... ana tunggu masa yang sesuai dan ternyata dengan ter-postnya kali ini maka ini adalah post yang terbaru selama 3 minggu di medan ilmu ini. Sejujurnya, sangkaan pada MICET jauh meleset sama sekali .Kat sana sangat titik berat pasal aurat , ye laa as i know micet is under mara sooo, takut la juga kan . Alhamdulillah, senior kami sangat menjaga kami walaupun minggu silaturahim dah habis atau kami panggil " MSR "


moga perjalanan di bumi MICET hingga ke graduasi .....


PICC ..... wait me ! ! ! !


p/s : post yang agak serabut tapi boleh baca kan...
p/ss : lama tak blogging... eceh ~
p/sss : semoga Allah permudah urusan umat islam... ehh doakan saudara islam yang sedang bergolak dan berperang.... syria.. gaza.. palestin serta malaysia ^___^
p/ssss : rindu ~  saranghae !

2 comments:

MalayScientist said...

Cam best je.... time pasum aetu, senior tingglkan kitorng lepas mggu orentasi huhu. ..tp senior degree still ade.. *lol rase cam manje lak aku ni haha...

Duk molek sane....
Yup, semoga Allah prmudahkan urusan umat islam kat dunia ni, aamiiin..

P/s: nak skit ayor tu. XP

uMair said...

@nadhrah :)

setuju ! terasa nak MSR lagii...

hua hua ... serius senior semua caring... hehe... act maira yg manja... XD

air tu kena dtg micet ;)

hehe ... aamiin !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...