status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, September 14, 2012

sakit ! ! ! kakiku



assalam semua ! ! ! 
semoga allah rahmati umat islam di bumi ni....
ingat ! ! allah adalah pemilik BUMI yang kita duduk ini jadi wajiblah kita mengikuti apa
yang DIPERINTAH DAN DILARANG....

bersyukur alhamdallah..... allahurobbi.... selamat ana sampai dirumah semalam *1st time naik bas dari sekolah ni* selama 5 tahun di smkaka,dungun, semalam baru kesempatan ana diberi izin naik bas oleh ibu abah....
menguji kesabaran jugak dan ada accident berlaku iaitu terseliuh semasa nak naik bas dekat simpang nak masuk ke sekolah.. waaaa.... sakit pulak buku lali kaki yang dah sedia sakit.. allah saja yang tahu... nah sekarang bengkak buku lali kaki nih... entah macam mana tetibe ada lubang then kaki ana yang kanan tu masuk pastu terlipat macam mana ntah sebab masa tu kalut nak naik bas... hehehe.... sebenarnya buku lali tu dah sedia bengkak sebelum ni sebab terseliuh semasa turun tangga kat sekolah dan sakit.... pastu boleh dikatakan minggu ni baik dah sikit pastu allah izinkan kejadian semalam berlaku soo... ana jalan pun macam robot... hehehe... hebat allah takdirkan ana merasai sakit sekali lagi.... alhamdallah allah masih ingat hambanya yang penuh dengan dosa ini.... ok2 berbalik kepada asalnya.... ana sangat merindui nak coret kat blog ni... hari ini baru dapat.... semalam masih letih dengan bas, kaki dan borak dengan my ibu... miss her...

nanti nak post pasal something pula.... special september for ME

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...