status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, February 2, 2013

Segmen Pantas AisyahHumaira


 

syarat-syarat :

  • kite kena blogger malaysia.... not the other country ye ! !
  • mesti follow blog akak niera..
  • LIke fanpage kak niera...
  • pastu tag 2 orang untuk segmen nie..
umai tag dia dan dia..


  • pastu.... follow twitter kak niera...

    actually umai ada cuma dah deactived tapi
    don't worry tau sebab bisa join walaupun tak de twitter.... =).... jom.... join...

  • Follow twitter Niera 

*copy paste from blog akak niera..*

Bismillah..... jom join segmen 

confirm yang ni memang pantas sebab....

ada lam kurang sejam agi.... jom...

#harap la bukan yang last sekali...#

p/s : sebagai sokongan... umai guna pink colour... harap bisa baca la...
pink pun sweeeettt ape.... hehe
uhibbukifillah.... saranghae

9 comments:

Amy Hana said...

*Lambai tangan* Salam ukhuwah rakan sebaya :) Semoga yang terbaik untuk SPM ^^ Follow anti . jenguk sini : http://innallahmaana.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

kasih umair said...

@army hana....

ye ke ? kite sama ? doakan saya ye..

sama2 kite berdoa...

islam itu tinggi dan tiada yang lebih tinggi dariNYA...

in shaa allah ^_^ salam ukhwah juga

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/blogger-terpantas.html

SENARAI PESERTA DAH ADA. JANGAN LUPA TERJAH DIORANG TAU. SALING BERKENALAN SESAMA BLOGGER :)

#Niera dah follow sini :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Yumida Huda said...

dri segmen yg sama...slmt bersegmen sis...

'adawiyah said...

Salam Umair.dari semen yg sama & done follow sini..terima kasih jenguk blog akak :)

nanakimie said...

singgah dari segmen sama:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

salam kenal dari nana....heee

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Hye ! already follow n BW here .
Do visit my blog too k :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Zira Aziz said...

#164

BW n follow dr segmen yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/02/segmen-pantas-aisyahhumaira.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...