status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Thursday, August 22, 2013

cacamarba. mungkin.


Alhamdulillah... bersyukur dengan segala nikmat. sebenarnya, kepingin nak post kat wall blog.. rasanya dekat sebulan tak update.. ye ke ? mungkin =,= " bukan putus asa tapi, entah. tak ada alasan, hanya hendak atau tidak, am i right , my lovely blog ? ehh kang blog jawab susah. eheh. misteri filem " The Conjuring ".. mungkin fenomena sekarang dengan filem sekian sekian. stop ! sebenarnya, banyak benda nak kongsi dengan laman blog ini, mungkin untuk ibrah sesama manusia tapi jujurnya untuk pengalaman pemilik jari yang menari atas keyboard, ahh ! hiperbola. sudah umai, sudah... where the point ?  ok.. let's me list...


  1. kongsi tentang micet ? mungkin
  2. macam mana micet ? 7 minggu di sana ? =')
  3. raya camna ? ade ke update pasal tu ? Ada !
  4. apa yang berlaku dalam hidup umai ? perlu ? Ada sikit =_="
  5. HOT ISSUE ! MESIR ! 
  6. SYIAH ..
  7. cuti sem 3 minggu (^____^")

    banyaknya list... tapi yang pasti nombor 5 itu penting... sumpah tak tipu ! serius tak tipu. moga lain hari.. akan ada post menerombos pada wall blog Alhamdulillah ini. biiznillah. InsyaAllah ! 
Terkini Krisis Di Mesir 7 Julai 2013 | DR Morsi tumbang Secara Tidak Demokratik, Kini Dalam Tahanan Tentera

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...