status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, February 4, 2011

kau perGI.....



Salam 'alaik buat teman2..
semoga kalian dirahmati selalu hendakNYA...

hari tetap berlalu... masa tetap pantas pergi..
buat teman2 umai yg pergi...

kata-kata dari sahabatku yg akan pergi ke SANA
masing2 meluahkan perasaan diorg di wall FB...
walau camne pon mereka semua tetap pergi
n kita yg ada kne truskan usaha...., ok ! guys, let's continued..

WMZ wrote:

Day goes on...but people never change..Always the same... 
Salam maaf dipinta andai ada salah dan silap,terkasar bahasa...
moga2 diri ini dimaafkan kerana diri ini bukanlah ciptaan yg sempurna....
+
Setiap pertemuan akan diiringi dgn perpisahan..dan golongan yg bertemu 
dan berpisah kerana allah akan mendapat 
naungan daripada allah akhirat kelak...

DLRS @LUTFI wrote :

Last online until ... tak tahu smpai bile...
+
please make me turn back right now!
+
‎'Once a Kakarian,always a Kakarian'...

i'll keep this word...promise...
+
wah wah wah!
mak aku menyokong kalao tak pegi mane mane skolah!

MAK: nak pegi ke taknak?

AKU: taknak. nak duk KAKA jer.

MAK: ikot suke awak la.

hahahaha..bru jer blaku tadi...
+
semua pelajar form 4 KAKA dalam dilema. erm. dont sad my frens,
be happy la. taknak ah sedih2 camni. 
insyaallah kalao pnjg umor,murah rzeki,boleh jupe lagi nye.
 erm. doakn kami di skola baru,dan kami akan doakan kawan2 kt KAKA.
+
untuk mencapai kejayaan,perlukan pengorbanan...
kadang2 tanpa pengorbanan,kejayaan juga dapat dicapai...
jadi tak salah kalao aku bencikan pengorbanan..
+
as long as i can breath,
life must be go on...

i'll never ever forget all about SMKAKA...friends,teachers, 
Makcik2 DM,semua skali la...
and thanks to Kerol Rol sebab buat hari hari terakhirku di KAKA cukup bermakna...
+
newly ended but newly begin...

yg nih ah bnyk sekali luahan hati dia... nk buat camna..
begitulah kalau kita dlm sad moOd.. semua benda nk kongsi supaya
RELEASE sikit dlm hati yg sebak ini....


SyahZ..Mi wrote :

try to be happy..:)D 
+
dont make me turn back..:( 
+
i will show how good kaka's product can be.....i promise..:)

nadrah @ NAD wrote :

kepada kawan2 sume~mintak maaf banyak2 klu ade buat 
salah sepanjang kita berkawan.
semoge hubungan kite akan tetap berkekalan sehingga akhir hayat.

umi @my leader wrote:

kwn-kwnku......ceria sokmo....
+
f.3 2010 in memory.....
+
best frenz 4 eva.....
+
rindu kawan -kawanku....

nanti......

hurm... umai baca pesanan korg pon , 
dah boleh rasa, boleh feel yg korg mmg sedih to leave
KAKA... i know that because u all love all about KAKA...


BE HAPPY, NO MORE 

TEARS BUT A LITTLE,OK !

I 'LL MISS U GUYS..
U 'RE THE CHOOSEN ONE TO BE THERE
AND I KNOW U ALL CAN DO THE BEST..
KAKARIANS WILL SHINE..
INSYAALLAH... IT WILL BE..

WAH!  FOR THE 1 ST TIME 
i write my post in ENGLISH...
hum.. this is because of my friends..
i know u all the best n i want to be like U !!!!!! 

hurm.. u all still keep in my heart



so,that all about our... n then let see our pic 
along 3 years together..

in KAIHS....


mendung menemani hati yg sebak....




NICE candiD.. thanks syahZ...Mi


all together... luv all


in camP

  
have fun ....


will miss it !!!


outreach to IM ,besUT


all together... sharing is caring


in memory.... had together...we must go on


that all about US...
my eye want tears again..
enough...

wallahu'alam..

2 comments:

hadiqah.mujahidah said...

salam
sedeyh sngat2 bile bce= plak ngan lgu sdeyh..kekalkan ukhuwah itu..seronok tengok kemesraansume..entah,knape,,air mta ni,,keluar plak,,sedeyh sngat agknye..hope kpde yang pindah,,syahmi,lutfi,kak nadrah,kak ct mai,n zulhilmi succes slalu n hepi olweys..olweys in love..,,syang sume!!

...Nur iNsAn... said...

andai p'pisahn itu t'cipta demi cita2 n melebarkn sayap islam, mga Allah redha n m'hadiahkn sesuatu yg lbh b'nilai melaluinya^^... mga kjyaan mengiringi langkah...

erm... t'ingt plak masa akk f4 dlu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...