status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, September 16, 2011

selamat ya afiqah !!!

Assalam buat semua....
syukur allah masih memberi saya untuk bernafas dan memohon keampunan daripadaNYA.....

sekadar perkongsian di blog kali ini...
alhamdulillah aq dah cukup 16 tahun 10 hari .....
masa tu macam tak percaya yang allah masih memberi aq peluang untuk melihat dunia ini...
yang paling penting untuk terus beribadat kepadaNYA....


ok2 berbalik cerita atas ni... kat sini bukan nak perasan tapi on my day....sekolah aq sedang menyambut majlis hari raya.. but not for me ...so, boleh dikatakan meriah jugaklah majlis tu ... buat cam majlis tu aq yang punya je..
ye la majlis tu hari lahir aq ......iaitu 6 september... hehehehee.....=]

macam-macam makanan ada.... bukan main aq makan...

p/s : gambar kat atas tu sepanjang majlis raya....candid please !!!!

wallahu'alam..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...