status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, March 23, 2013

public but for me ! read it !

Assalamualaikum...
Bismillahirahmanirahim...
dah dua hari berlalu, sekejap je masa, khamis, 21 mac 2013 dah sejarah ! ! sejarah untuk diri ini dan sahabat-sahabat spm ^_^ i must be strong ! try be strong ! dan muhasabah balik, mesti ada yang tak kena ni, dan memang ada, berbalik kepada Allah semula sebab ujian dari Allah dan diri kita pun Allah yang cipta ! jadi konklusi, Allah tahu yang terbaik untuk kita so, layan gambar di bawah,














that all, SPM is history 
history make me want revenged ! ! !


 # mabruk = tahniah kepada semua calon SPM 2012 #

buat pembaca blog ini, cukuplah doakan penaip senyap ini,
tabah dan kuat untuk berusaha !
yakin dengan janji Allah ! spread ISLAM with you # me and us !#
Kamu adalah umat yang terbaik yang dilahirkan untuk manusia, menyuruh kepada yang makruf, dan mencegah dari yang munkar, dan beriman kepada Allah.

(QS. Ali 'Imran : 110)










3 comments:

SemuanyaOK ^^ said...
This comment has been removed by the author.
SemuanyaOK ^^ said...

Betul tu, perjalanan masih lagi jauh.
Rezeki akan datang bergolek nanti, insyaAllah.

Allah maha Adil =)
Be postitive! Always smile
Be strong...fighting!

May Allah always guides us

uMair said...

nad !

tepat sekali..

mabruk ! lurus A's

hehe

*kaku, x sangka jumpa kt jom msuk U !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...