status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Tuesday, December 3, 2013

dush ! rindu !

Today, 03/12/2013..
tonight ... 
Assalamualaikum, Hai !
list :

- 4 minggu lagi nak final exam for long semester di MICET.
- nak balik.... sekarang memahami apa perasaan orang yang duk jauh, tapi tak setanding       dengan yang duk obessseaa.... mungkin obesseaa lebih " tough " ehek !
-macam macam berlaku.. matang maira ! be positive, yakin ! Allah ada !
 


ya Allah.. lama tak update for a long time.. rindu nak menekan papan kekunci yang serba tahan lama. ayat tak boleh blah. first for all. now december ! cepat masa berlalu, alhamdulillah dah 18 tahun 2 bulan 28 hari, Allah bagi masa untuk terus berjuang dan paling penting bertaubat, ayuh.. sebelum tido kita muhasabah diri, mungkin kita ada silap tapi dengan muhasabah kita dapat beristighfar.. Allahuuuuu... sungguh. coretan ini sekadar untuk genapkan yang sebulan tak menembak post, tak pasti samaada sibuk atau pura pura sibuk atau memang sibuk, moga aku, kamu dan semua yang hidup atas muka bumi ini dalam rahmat Allah ! adioos ! yotta ! ganbatte ! bitauffiq wannajah, fii hifzillah ! 

wallahu'alam.
p/s : rindu ! 
[ credit : hamba ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...