status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, January 31, 2014

31/01/2014-summarize




salam'alaik.


muslimin dan muslimat. lama dah tak post sesuatu. oh aku bukan sibuk atau menyibukkan tapi mungkin perlu memberi hak yang perlu dahulu baru disusuli kamu wahai blog ! ooyeeahh...

sekarang akhir januari dan sekarang juga bakal berakhirnya cuti sem selama 3 minggu. yes! selamat afiqah umairah ! selamat menempuh semester baru. mulakan dengan niat yang baik. yang lepas abaikan dan lepaskanlah sebab kan dah lepas. eheh -,-" *berputar ayat*

let's give chance to improve your skill maira, give chance ! beat the best ! u can do it,  ohh yess although there has no one support u, but remember, " kamu berjihad menuntut ilmu, ikan dalam laut doakan kamu, tumbuhan yang hidup doakan kamu, please maira.. trust yourself. about your result, it awesome because you can beat 18 credit with that flying colours :) pround yourself ! there have person who can't beat as you ! okay summa alhamdulillah with that result. stop ! 

what happened on your holiday ? 
i think this short holiday is more precious . yes more precious and more sweet than last sem-short holiday. eheh. wanna story here but let's keep as secret. but i can point what i have done :

  1. leadership as exco, it's also meaning for me and awesome. oooyeeeahhah !
  2. hangout with love and girlfriend, najwani for 1 night and half :), thanks dear
  3. enjoy with siblings :) ofcoz
  4. enjoy with lovely parents. love :)
  5. and last , my leadership camp or as known as GEL :) it's also awesome ! i think GEL have took my name as afiqah, yes as usually my nickname by myself but GEL choose it for me as 'afiqah' "terasa janggal when friends and fasi called that name " because only my family and sepupu atau cucu opah di perak called me, afiqah :) but nevermind afiqah also my name. i will miss that moments. thanks all. 
  6. i think this holiday, i far from kitchen. ahhh pastry..my passion . sorry, quiet busy -,-"
  7. last but no least, gathering with le siblings and my parents. :) 

that's all, that can summarizee....

love regard,afiqah umairah :)


p/s : maybe can also call me afiqah :) i felt excited :) thanks.
p/ss : welcome new semester.
p/sss : when i meet new person, that means that Allah wanna me spread the beautiful of islam. just spread !




thanks for last semester, with my akak roomates :)



thanks make this for me :) the journey :) unexpected 




wallahu'alam.  

1 comment:

perindu syahid said...

macam kenal je mug tu. hikhikhik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...