status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, July 23, 2014

rise up !

Bismillah.
Salam'alaik,
apa khabar semuanya, ya Allah. lamanya tak post sesuatu, post yang terakhir mengenai kematian kan ? benar, sejak post yang terakhir diri ini macam kurang semangat nak buka blog dan log-in serta menembak sakan, idea ada, cuma bila nak coret tu masalah, tidak tahu mana nak mula, nak berkisar tentang apa, haishh... tarik nafas sekejap... alhamdulillah. adakah post kali ni masih sama ? harapnya tidak !
masih berbaki dalam 4 hari lagi bulan puasa, moga dapatku langsai apa yang tertangguh.

 

[ credit : hamba Allah ]

will be continued next post ! biiznillah

1 comment:

Noura Qifays said...

kte sebagai manusia kena sentiasa beringat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...