status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, March 31, 2018

first post on 2018


Hai ! Assalamualaikum !
lamanya tak menaip. lama sangat !  
banyak benda terjadi. nak muntahkan atas blog tapi masa menyesakkan sangat tahun ni !
ermm.. dan sekarang masih cikgu tadika. advance sikit, cikgu pra-tahfiz. 
but then i ols bukan seorang hafizah... menangis bila dapat jawatan tu. macam mana nak adapt? macam mana nak jadi cikgu hafizah since iolss bukanlah hafizah.. Allahuakhbar !
till then...
next post maybe ! peps! huhu

ohya ! Alhamdulillah. saya dah boleh drive ! one of my dream for 2018. hehe



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...