status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, December 13, 2010

bestnye kalau bersahabat....

salam 'alaik semua
hari  ni,syukur2 ..umai rasa happy... happy ... sngt boleh kata mmg 
A LOT AH.... HAHAHAHA
yg atas ni mukadimah jew.... hahaha

Sbnrnya... umai ni kakak yg sulung, so x de la kakak an?
mmg ah nama dah sulong,,, ish2 berbelit-belit pulak....
ceh , setakat ni mera suke BERSAHABAT ngan  kakak senior2
sbb bgi umai, diorg lebih brpengalaman la....n then best kwn ngan diorg....

dan setakat umai hidup ,alhamdulillah 15 tahun 3 bulan
(wape minggu n hari x ingat)  hehehe
umai ade bbrpa org senior yg baik ngan umai la kata kan... 
dan org2 nye semua BAIK n cute2 belaka la....
meh umai perknlkn kpd blog ni ... hahaha


1st
kak farha (mysweet cousin)
:yg ni mmg baik ngat umai sbb sllu bgi smngt suh blajo molek untill 
la PMR n masa trial hari tu syukur ah 5 A n dia pun bagi not 50 ke umai
wah! masa tu berkobar2 smngt ni..hahaha  ... thanks akak....
 dia  ni kaya ah sbb as DOKTOR at selangor (muda agi ni)

2nd
kak farah mukhlisa
(ni jupe masa drjh 5 kat ward sbb umai msuk ward MATA masa tuh)
mmg x sgka ah.. smpai skrg kekal n contact
dia n dia still ingat umai... dia baik sngt2
thanks my siSter... hahaha (skrg, akak ni praktikal kat UMT)

3rd....
kak hidayah zainuddin (KD)
dia ni senior umai kat KAIHS.. hahaha i mean KAKA
1st times, umai kongsi a big secret with her..
waaa..... masa tu mmg x caye leh kongsi sama2 sbb ye ah. KD ni kan senior umai,
so, susoh ah nk kongsi sama2 pi dia bgi semangat ke umai masa terkena
BAHANA FB baru2 ni... masa tu mmg cari org nk luah bior kurg sikit... hehehe
thanks KD


4th
kak musfirah f4
hah ! yg ni umai knl di alam maya ni , i mean di BLOG ni la...
dia baik n mesra alam.. hahaha , maaf, i mean mesra ngan umai la...
mmg x knl langsung dia ni tapi tahu dia kakak member se batch sbb dia ltk nama
ber BINTI sama, so, mmg tahu la dia ni siS ketua form umai..
entah la... spnjg jdi follower   , akak ni slalu tggl love LEtter  ke umai...* hahaha koya la plop*
waa bkn nk perasan ,pi mmg akak ni CARING la... ahaks...

ok la... setakat ni je kakak-kakak yg selalu berhubung untill NOW...
walaupun ada yg mereka semua  x de prtalian darah ngan umai,
tapi umai harap ukhwah kitaorg berkekalan n still berhubung,,,
*cewah... ayat terharu ah ni,... hahaha

wallahu'alam....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...