status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, May 26, 2012

your day.....

Assalam semua..... lama tak update... fuhhh...fuhh... syuhhhh... syuhhhhhhhhhhh.... banyak habuk yang degil kat wall blog nim.... ish2.... sekarang masa nak story morryyy... ngeeeee..... mana la citenya cik adik ? 
sabaq nooo..
ok2... selama sebulan tak update dan tak balik.. apa yang berlaku ? what happen dear umai ? ? ? 

macam biasa.... macam semua yang seumur dengan saya.... i mean 17 years old .....  3 weeks ago on exam fever..... sooooooooooooo  hottttttt..... anddddd soooooooooo cooooooollllll......... ape la.... banyak typing error jewww..... sabar la.... then... ada sambutan hari guru.... thanks 0812.... waaaa and congratS all.... GOOD JOB FOR THAT DAY..... YUUUHHUUUUUU......

here some photos....
taken by someone ^_^"


blink...blink...blink....
our decorated..... alhamdulillah... berjaya....

gimik.... hehehe.. murid form 1 jadik.... comel jewww

orang kuat ni... ngeee




serious benor..... hehehe.... kami awok2 form five memang nk kasi terbaik.... 
tapi setiap perancangan tu mmg biasa la ada kekurangannya....

ni masa sukaneka untuk guru lelaki...
enjoy 
ustaz abdullah memang banyak jasanya terutama dalam subjek QS... hehehehe..
allah yubarikk !!!!

ni ustaz sulaiman.... ustaz yang mithali bagi aku... hehehe... syukran ustaz...

semangat cikgu.... bukan sokmo... masa ni je la... 
baru aku tahu hari raya seorang guru ialah HARI GURU... WOOO

susun straw......

kukur nyior ..... pernah buat... x pernah pun saya... hehehehe

guru projek SPM saya..... syukran ya mu'allimah....

warden yang sangat memahami kami.... guru english kelas saya....

guru penasihat majlis.... alhamdulillah..
kata-katanya banyak membantu kami dalam menguruskan majlis...


OUR LEADER 0812... MUADZ WAN MANSOR

masa ni muadz as our leader nak bagi kad dari form five..... masa nk bagi ni kalut kat belakang stage..
something happen.. yuhuuuu..... konflik habis... ngeee.. and alhamdulillah...
semua lancar sekali bagi kad yang besar kedabak tuuu dengan kek dari kami...

kek yang sebesar bantal tidooo... hehehe.. siyes besar....

pabila murid tingkatan 5 bersuara.. hehehehe.... dikir bohhhhh....
hari ni ary gape ? ari ni ari rabu.. ari rabu ade gape...
ade.. ade.. hari guru..... hehehehe... good job..


 ketua yang loghat tuu...pudin dan mat kandar....


AFTER DIKIR BARAT


after celebrated

tahniah semua yang terlibat... kalu nak ikutkan semua terlibat.. takde yang goyang kaki.... cuma form 5 la banyak sekali sebab nanti kitaorang keluar sekolah.. kitaorang takdenya nak sambut hari "pensyarah"...
dan maaf atas kekurangan kami dalam menguruskan majlis hari guru....

wallahu'alam....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...