status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, August 18, 2014

throwback part two :)




Assalamualaikum !
Alhamdulillah, kita bertemu lagi :)
kali ni tetap untuk lontar balik, ini dikira yang ke dua la pulakss.
ohye, sahabat semua, pernah ta picit kaki ayah awak semua ?
hari tu, adalah ayah penaip minta tolong,
tiba tiba, penaip pipi panas bila melihat kaki ayah,
mana taknya, kaki inilah yang mencari mencukupkan keperluan dan kehendak keluarga,
ya, ayahku dah berusia 50 an dah meningkat ke arah kurang sihat,
tak gagah dah, nak agnkat benda berat dah tak lalu,
ohh, panasnya pipi !
moga kita dapat berbakti dan selalu doakan ibu dan ayah kita. itu sahaja kali ini .
till meet again.
arasso !

lupa, kami nak kirim gambar raya  1435 Hijrah


ni ayah dengan anak lelaki, masa ni kamera shot banyak kali dan abang sulong tu pose kemain ~
ni lah puan zalikha dan encik miohamed :)
abah jarang nak senyum :) part ni memamg kena rakam.. abaikan gambar yang berayuh tuh, ohh iye, itu tuan punya blog.. rare ~
sekian.


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...