status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, November 26, 2011

hOt news....


*kontest dari blog akhi wan hazel*

Salam'alaik.....
salam maal hijrah buat semua umat islam....
hurm .. pertamanya.... maaf atas semua khilafku....=(

waaa.... the title tu cam hape je...
ok2... sebenarnya nak sebar 
something special for someone special.... hehehe..... 
gurau aje la... camni tadi blogwalking before i sleeping beauty an? ? ? :P
pastu jumpa la competiton ni....

klik sini : photography

contest ni memang sesuai buat sesiapa yang memang minat 
pada bidang seni gambar...*skima je ayat*

kat sini ada la beberapa member yang meletop dalam bab2 ni....
jadi saya TAG korang yurp ! !





*kalau kena tag x semestinya join.... sesaje je.. 
mana tahu duk bosan tahap gaban ke tengah ade MOOD ke so buat la..*

p/s : kalau nak tahu lebih detail ke hape ke.... 
sesiapa yg nak join tu pi la kat blog akhi wan hazel ni

wallahu'alam....=)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...