status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, June 1, 2011

angaN-angan... can get IT ????



* yang photo ni Lumix G12


* yang ni pula , nikon D5100

lepas tu...


canon E05

*photo kat atas ni sebenarnya boleh dikatakan impian
 suatu hari nanti nak salah satu dari atas ni menjadi milik penulis ni

JOM LAYAN cerita penulis :

ni nak story sikit...

tadi buat la status pasal nikon vS canon, which is the winner????......
pastu ada la insan yang selalu menjadi ujian kesabaran degupan jantung ni...
tetiba komen kat post tu yang boleh dikatakan wOOOOOOO....
Berdesing hati ini tatkala mendalami ayat tersebut.... iaitu 
"bwekk !!! mu je yg tak tetap pendirian umairah !!" 
alahai bhai....hot sangat ke pertarungan nikon vS canon ni ????
wondering.....???? apa salah penulis sampai diberitahu ayat macam tu??? 
hei !!!! mau nya penulis kasi chocolate ke someone ni... heii !!!! thanks ke orang tu.... sesiapa rasa dia yang bagitau ayat ni, cepat la tuntut hutang chocolate nya ya !!!!

*semoga insan yang menjadi ujian ini, menjadikan penulis seorang yang penyabar.... BIIZNILLAH

wallahu'alam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...