status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, June 24, 2011

"Umar Faruq : Promosi Blog Aku !!"



Salam'alaik....buat semua umat islam..
secara jujur saya tak mahir dalam dunia blog 
tetapi tak salah rasanya   kalau saya nak belajar...
saya join segmen ni sebab nak baiki apa-apa yang patut di blog ini serta ingin berkongsi
ilmu dengan si tinta-tinta yang hebat-hebat seperti umar faruq
jadi... buat semua yang ziarah saya.... saya sangat hargai kerana sudi singgah disini....

*p/s : 
1) selamat buats emua blogger...=]
2) singgah la di blog umar diatas... macam-macam ada...
JOM kongsi ILMU... BECAUSE ILMU ITU MILIK ALLAH =]

10 comments:

Umar Faruq said...

bagus.. teruskan menulis ya.. :)

Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

A M E ! said...

hello . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . :D good luck ya in promoting your blog .

ohh btw , have a great weekend ya . :) do take care ! :)) and jemput singgah blog ame ya . ;)

aremieroul said...

jalan2 sini dari bloglist UMAR FARUQ..^^ he3..jom lah join bloglist saya jom..^^ btw, follow u..

Met bUjang said...

bujang dtg bawak hadiah... tapi tertinggal dekat blog bujang haha Jom pegi sana :)

iLa VaNiLLa said...

retis tu hape?? tp papehal kan dtg blog ila yew.. ^^ klu cukup 300 ad 1 contest menarik !

dgn x malunyew ila telh pomote blog ila kt cini.. ^^ asal ad baw kopi yew??


http://vanillasynus.blogspot.com/

sab solhi said...

sy teman dri bolg UF... hehehe
salam kenal dan slmt menulis...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

sy yg ke 10...

Syarifah Ashikin said...

salam... singgah!!! jln2.... dr blog UF...

http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html
http://duniablogkucikash.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same :) jom join segmen shiema pulak untuk naikkan trafik.
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/06/semen-1-aktiviti-2.html

K O R I E said...

terjah^^

This mine,
http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/segmen-umar-faruq-promosi-blog-aku.html

genkconer said...

Genk singgah sini dan follow
Kalau sudi follow genk balik k ^_^

SALAM PERKENALAN DARI GENK

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/umar-faruq-promosi-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...