status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, February 9, 2013

Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic



jom join segmen...
again...
syarat ? tekan je banner...
semua syarat simple....

memoir dengan blog ini..

perasan tak ada tulisan assalamualaikum yang warna hijau tu ??


untuk meletakkannya, umai belajar tuto dari blog fiz ini..
mudah dan sekarang still menjelajah kat sana... sebab



dia insan yang terpilih dalam kemahiran buat doodle... mungkin ramai...
tapi umai tidak berkemahiran ke arah itu...  mabruk  ! ! teruskan membuat doodle untuk menolong ummah..... dalam tak sedar mungkin berguna... who know ? ? am i right ?
apa lagi.... blog nak bukak... loading smooth...  selamat maju jaya..
being for ummah ..
teringat kata-kata ustaz azhar idrus :
nak merempit ke , nak apa2 je la... yang pasti solat jangan tinggal... camtu la lebih kurang..



" islam itu tinggi dan tiada yang lebih tinggi darinya "


kamus :
mabruk in arabic means congrat ! ! !


wallahu'alam





5 comments:

Asiah Aisa said...

Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yang sama.. alang2 dah sampai sini aida follow terus blog kamu dear #169 :) salam kenal.. best lagu latar blog kamu.. tenang je.. ^^

http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Rahmad Mat said...

Salam perkenalan..

Dari segmen yg sama...

Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
Fatin Liyana Vector Illustration

zana said...

singgah dari segmen sama jom singgah sini smbil berkenalan :D

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...