status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, February 2, 2013

alhamdulillah .. dikenalkan dengan dia.. ?

Aisyah Humaira'
# copy from her blog #
salam'alaik.... 
Bismillahirahmanirrahim...
alhamdulillah..... tak kenal maka tak cinta...
kemain agi.... selama 3 tahun berblogging... memang tugas seorang
blogger akan menerjah rakan maya yang lain... tak gitu ?
setuju ? ok... ok....
sebenarnya nak ucapkan tahniah kepada kak munirah sebab
menjadi " TAUTAN KASIH "  di alam maya ini

tak pernah jumpa... tak pernah bersua muka ke muka...
cenggitu la... 
allah yang tetapkan kita bertemu dan mengambil ibrah dan iktibar 
daripada kisah hidup hambanya yang lain...
kita kan bersaudara... in shaa allah... sama-sama kita berusaha mengapai redha allah..
tetiba............ tadi tengah menyusup ke blog akak ni....
.
.
.
.

*rupanya akak ni masukkan nama yang blog ana yang tak seberapa ni
 dalam bloglist dia, 
sejujurnya terharu dan gembira*

p/s : ni kira cam review blog kak niera ke idak ?

warkah kasih dari penulis :

 ^_^ uhibbukifillah.... syukran
+
semoga kukuh di jalan dakwah ini 
+
 semoga menjadi zaujah solehah ^_^
mabruk !

setakat ni dah join segmen kak niera sebanyak 3 kali,
sejujurnya join sebab syarat segmen akak senang.... keep it up ! !

june 2012
 pastu semestinya : 2 feb 2012

1 comment:

aisyah humaira' said...

terima kasih sebab buat entry ni. terharu :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...