status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Saturday, February 2, 2013

tuntun hati ini ke arah itu..


Bismillahirahmanirrahim...
tadi putar memori kembali..... sejarah 2011...
when i took engineering drawing.... i fall in love with that subject.... don't know why ?  ?
here this story  <  - - - 

malam ni agak rasa pening.. pusing kepala...

ya allah moga engkau permudah urusan mu ini...

sekarang kemelut nak pilih jurusan...


act, umai dah decide nak pilih arkitek 

pahtu dalam kepala dah decide...

maira ! letak je uni tu.. jangan fikir sangat kalau result tak ke arah arkitek,
allah akan campakkan awak dengan uni yang dekat dengan rumah
UNISZA...

please..... smile.... allah will help you ! take note...


moga allah redha.... amin..

readerss..... doakan penulis ini...

1 comment:

Amy Hana said...

Anti , ape pun pilihan anti , jangan risau , Allah sentiasa akan beri hambaNya yang terbaik ^^ yang penting , istikharah untuk Allah tunjukkan mana yang terbaik .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...