status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Tuesday, January 1, 2013

cOming !

gambar last berpagi di smkaka ! believe it !
engineering drawing's paper
Bismillahirahmanirahim.... ya allah.. cepat masa berlalu.. esok dah 2013... hurmm... masih teringat dulu pernah post tak ready nak form5.. now? esok umurku 17 tahun 8 bulan not 18 tahun tau...esok semua pergi sekolah termasuk adik-adik kecilku.... mesti esok seperti biasa perhimpunan pagi setelah lama bercuti... yuhuu.... pastu pengawas kena kerahkan tenaga supaya smooth ~...
miss that moment ! haha, actually nk post kisah hidup dari form 1 sampai form 5 tapiii.... 
jari ni belum tulis lagi kat wall post... aiyooo... camne ? perlu atau tidak ? tapi ana nak kongsi kisahnya disini... mana tahu kut-kut ade yang sahabat ana dari batch 0812 datang ziarah ke ? mengharap :P
kantoi ! tak pe la bukan selalu mengharap ~
fyi..... kisah semua tu dalam proses, in shaa allah minggu ni PUBLISH ! aik? macam dalam cite movie
ISTANBUL AKU DATANG ! sedap jugak cite tu... macam kartun... hehehe..
p/s : wan afifah datang tinggal komen kat chatbox blog tau
p/ss : sesiapa rasa dia batch 0812 smkaka or kakarians.... welcome here !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...