status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, January 2, 2013

"Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP"




assalam... sementara ada masa ni...

join segmen ! jom2... kita kenal2 rakan blogger yang hebat !
mantop depa nih !
hehe

terjumpa kat blog pink akak ni...>tekan saya<


jom baca syarat segmen ni :

Syarat penyertaan:
1)Mestilah follower blog GPP.
2)Buat satu entry yang bertajuk "Segmen:Pencarian Bloglist Januari 2013 Blog GPP"
3)Copy & Paste kan banner di bawah ini di dalam entry penyertaan.


4)Nyatakan azam tahun baru di dalam entry korang .
5)Selesai semua langkah di atas,publishkan entry dan hantar link penyertaan di ruangan kotak komen entry ini sahaja ..

Dan jangan lupa !!
Follow dan like sponsor segmen(Wajib):
1) (DEDEQ)2) (HUDA)3) (PAGE GPP)
Hadiah menarik untuk di menangi:
1)1x Domain
2)4x Topup
3)5x Bloglist Kekal
3)4x Review Blog

ok. saya jawab soalan akak ni... azam ?
# nak tingkatkan apa yang patut semestinya solat kena cukup ditambah dengan solat sunat seperti solat sunat rawatib !
# perbanyakkan amal soleh... kita tak tahu amal kita diterima ke tidak tapi yakin allah ada bersama kita.... in shaa allah ! allah tolong ! allah kan maha mengetahui !
# nak pergi trip ke kedah naik bas ... in shaa allah bulan jan ni..*merantau*
# yakin ! allah tak beri apa yang kita minta kerana allah lebih tahu yang terbaik untuk hambanya !
# nak sangat buat terbaik untuk mak ayah !
# nak jadi lebih baik dari sebelum ini .. in shaa allah.. mohon allah redha perjuangan ini !

wallahu'alam...

p/s : sebenarnya saya ganti hutang yang tak pergi melawat masa segmen kak niera ! sebab masa tu sibuk nak exam spm 2012... ^^" maaf !






















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...