status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, January 2, 2013

trip for them !


* mood exam kan ? fight ! chaiyok !*

assalam semua... again.. again... and again....
sebenarnya... 
jalan-jalan kat blog senior yang memang mantop dan lama tak ketemu 
dengan kak-kak yang memang sentiasa segar dalam ingatan ini dan yang jauh...
memang menjadi kewajipan ana untuk menjejaki mereka sebab mereka

mereka kan senior jadi lebih berpengalaman berbanding ana yang baru nak menginjak 18 !

nanti kan nak masuk universiti, nak pergi oversea ^^"

dan memang ana suka mengetahui perkembangan mereka-mereka semua..
espeacially yang oversea !


ya allah....


kalau tak dapat pergi... biarlah aku bermimpi sahaja pun jadi ! tapi hati tetap nak pergi !
antara blog yang biasa pergi kalau ada kelapangan... majornya kakarians !
hehehe....
 macam nak promote saja ! bukan la nanti sesiapa yang baca boleh tekan-tekan
senangkan mereka-mereka

senior fatimah azzahrah
senior hamizah
senior aqilah humaira
senior syed
senior khairul
senior wan nur hanis
senior syarafi
senior musfi

p/s :
*apsal selepas siap semua ni ? major yang memang duk jauh ? 
ke memang yang duk jauh suka mencurahkan idea mereka di laman sesawang ini 
ada chance nih... hehe?* yang pasti semua ada bakat masing-masing... semoga allah rahmati 
senior-senior sekalian... kalau tak silap semua sedang FIGHT ! exam kan... allah yubarik !





3 comments:

syedkhairi said...

Mekasih2. Lapangkan dada, tempuhi alam universiti dengan jaya harapnya. insyAllah.

Doa kan lah buat kami-kami yang duk struggle exam week ni ye. Hehe :D

afiqahumaira said...

@syedkhairi....

sama2

in shaa allah....

allah tolong !

:D

Syarafi[skyforce331] said...

Terima Kasih!!!!...tuan hamba berbesar hati... :)

Semoga sentiasa diberkati ketika di menara gading..

"Bakat semua orang sebenarnya sama tahapnya, cuma kita sahaja yang perlu mencarinya"

Dunia pun dunia juga jgn lupakan Akhirat :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...