status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Wednesday, December 14, 2011

loves yoU....

Salam'alaik.... hurm.. tetiba nak post sal bende ni.... 
saya tau semua orang ada yang disayangi....
jujurnya saya LOVES sesangat.....

tadi baca post yang lama-lama dulu.... hehehe.... tersenyum ada.... tersedih pun ada....
heh? ?  ? tersedih? yuppppp.....walaupun dah ada depan mata tapi terasa masih ada kekurangan yang saya
buat sepanjang cuti ni..... andailah yang saya sayang ni baca..... ya allah..... sejukkanlah hatinya

nak tahu tak siapakah yang berjaya merebut LOVE tu..... malu la pulak... hehehehe..

scrool down ni tau

.
..
...
....
....
....
.
.
.



sayang ibu







ibulah ajar saya pasal agama espeacially tutup aurat
terima kasih ibu
sayang sayang ibu



abah sering bagiku semangat supaya terus kuat....
terima kasih abah....
sayang abah...

 

ya allah... 
ampunilah dosa kedua-dua ibu bapaku dan sayangilah mereka 
sepertimana mereka menyayangiku sewaktu kecil

speech from me....
mum...more more more thanks for care about me...
dad.... thanks for support me everything i do....

mum dad....i really sorry.....=(
sebab kak yang selalu tak dengar cakap ibu dan abah tapi 
 i will try give the best for next year....
i promise.....

wallahu'alam....


p/s : tak tau kenapa malam ni camni... feeling x tentu..... mood sedih tetiba
*actually tadi jumpa post ni tekan saya*


3 comments:

Ayu said...

Assalamualaikum..
mak&ayah,
they'r everything for us..hargai mereka selagi diberi peluang oleh Allah SWT....kasih syg mereka sgt bernilai...restu mereka adalah restu dr Allah dlm segala apa yg kita perjuangkan dan lakukan....
salam ukhwah umai..

afiqah umairah said...

salam'alaik ya ukhti ayu..
insyaallah....
tada mereka tiadalah saya utk mnjadi pemangkin bumi allah ini...

salam tautan kasih =)

afiqah umairah said...

*tiada*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...