status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, May 27, 2013

masa makin suntuk =_="

 
 
 


Bismillahirahmanirahim.. Alhamdulillah, betul tak anda baca mukadimah Basmallah dan Alhamdallah yang ana tulis tuu  ? ? Alhamdulillah baca, hatta dengan baca dengan mata hati ! moga Allah beri berkat ! ! !
  • diri ini mahu mohon ampun dan maaf , terutama sekali kepada batch 0812 kakarians. mohon halal semua dan ana sentiasa maafkan salah dan silap, andai kemaafan itu boleh menenangkan hati dan jiwa, kenapa nak nafikan hati kita untuk memaafkan. 
  • masa makin suntuk, masa dan bilangan hari berada di rumah dalam tempoh 7 hari lagi, moga Allah permudah urusan untuk kita sama-sama berubah, 
  • jOm ! kita audit diri, jika kita nak Allah ! Allah akan permudah dan datang kepada kita , yakin ! Allahurobbi ! moga hati ini Allah lindung ! moga hamba ini dan sahabat - sahabat yang ustaz ustazah , ana gelar mereka , tidak terpengaruh dan senantiasa dengan tarbiah cahaya agama islam. aamiin !  

  • allah yuabarikkum ya muslimin wa muslimat !

p/s : selamat sambung belajar buat yang pra universiti, matrikulasi dan seterusnya ke ipta dan ipts ! ! naikkan islam bersamamu dan dalam hati mu ! saranghae ! wallahu'alam.


sumber gambar pompuan ini , milik tuan blog (^___^")


2 comments:

Lily RIna said...

Good luck and banyakkan berdoa ^_^

sweetsmile said...

same gak dengan diri yang banyak khilaf ni...maira..gud luck and don forgetmein your pray..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...