status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Thursday, May 9, 2013

nak ber-tanya... betul ke bohong ? haishh

 

sumber : sini
Assalamualaikum ikhwan yang hensem dan akhowat yang comel ! Alhamdulillah post untuk kali ke-dua untuk malam yang hening ini ... hurm... nak ber-tanya... betul ke bohong ? haishh .... bukan tak percaya cuma cam... ye ke? cop ! post ini bukan nak bongkak cuma nak ber-tanya betul ke sourced tu ? dulu tak camni, akhir-akhir bulan 4 ni cam ramai luar negara tu singgah sini... hurmmm... betul ke traffic ni, baru-baru ni ada la ana check traffic source yang kat wall blog ana ni, cam ter-kejut visited from moscow... apa ? russia... haish betul ke ni ? by the way whos? anon or senior-senior ana ? haish.... macam kena intip je (=______=") kadang - kadang naik risau ...

ye la manusia ni macam-macam , moga Allah pelihara dan rahmati pen-baca tegar dari moscow itu, yang singgah sini ^____^ aamiin ya rabbal'alamin. dan moga dapat sedikit yang manfaat di blog yang seciput ini. walau apa pun dan siapa pun kalian, Allah akan menjaga diri kita semua selagi diri ini bernafas... aamiin ! welcome here ! and saranghae lillahita'ala ! wallahu'alam .
terima kasih . thanks . syukran mampir di-sini !
p/s : ada printscreen sikit sebagai bukti =)


*tekan gambar untuk jelas* 
  

 *tekan gambar untuk jelas*

1 comment:

MalayScientist said...

betul la tu, insyaaaAllah.
Ye ikut setting browser, dan biasanya kalu negara tu betul doh.
Sebab kita search guna google.com.my kan. diorang punya mungkin guna versi UK, Russia, etc.

Tp
yang tempat sub sub ni pelik skit...
sebab sy punya betul dah kat Malaysia. Tapi, daerah ngan negeri selalu tertukaar sendiri. Ada ke patut sy duk KT, tpi ye kata sy duk kat Perak...hoho jauh tu.

NI berdasarkan pengetahuan saya la ^^ waAllahua'lam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...