status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, April 12, 2013

review blog masakan :).. mantop ! two thumbsup ! ! !




Bismillahirahmanirahim.... wahhh... jommm.. jemput singgah ! memang menarik... uhhh... sekarang ana nak review blog masakan.. aduhhh.. sedap ke? mesti la sedap jika kita buat ikut resepi mereka kan kan kan... masakan di-review, resepi senang saje, alhamdulillah, hari ini ana buat makanan tu dan jadi wooo.... adooiiii benda ada kat rumah jadi senang la nak buat kalau tak ada agak susah la kan ? ?
ok.. sekarang kite terjah blog rajin ini ye ! ! ! jommm... dijemput singgah :)

oh ye ! rasa-rasanya blog Naz ini memang hot ! sentiasa diterjah gitu.... manfaatkan dunia blog, ini pun dikira ilmu juga kan ^_^ ilmu masakan :)

* terjah ? tekan gambar. terus ke blog tuan yang rajin masak ini :) *


* terjah ? tekan gambar. terus ke blog ibu yang rajin ini :) *


ok. itu saja tentang review blog masakan nantikan post resepi yang dicuba hari ini, ana jamin, kalian yang lama tak masak akan rasa nak buat sebab, senang sangat-sangat.


wallahu'alam.

2 comments:

Naz / Nadz COSK said...

Assallamualaikum maira..

Thanks sudi singgah blog sis yg tak seberapa tu.. Tp yg penting keikhlasan kita berkongsi ilmu kan.. Terima kasih juga sbb siap promo kat sini... Salam perkenalan ye..

uMair said...

waalaikumussalam !

yup ! ilmu itu milik Allah :)

sebar ! salam ukhwah juga !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...