status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, April 1, 2013

taksub sangat ke ?

 
*lihatlah apa yang Allah cipta, sesungguhnya hati yang gundah akan hilang dan kamu akan berfikir, hebatnya Allah ! gundah pun Allah yang hadirkan, berbaliklah kepadanya.. wallahu'alam*
 
 
 

Bismillahirahmanirahim.alhamdulillah ! dapat lagi kita hirup udara segar dan berdoalah agar malam ni kita  wafat sughra dalam jagaan Allah ^_^  ! ! !

Dulu, kita duk jenguk-jenguk blog yang ade tuto tuu.. adduuhhh ! maju dan rajin mujahid yang hensem dan mujahidah yang comey tu... mahir dalam bidang blogger la katakan, kita nih, pemilik drops.alive tak mahir bab - bab menyelongkar dan menambah blog bagai =_= " kita cuma survey dan belajar dari tuto mereka semua... jadi maknanya, perkongsian ilmu berlaku ! oh itu salah satu matlamat ada blog ni :) itu sudah bagus ! hehe... alhamdulillah !

taksub sangat ke ? haish mana ade, ni nak log out blog pastu terperasan, apsal nombor camtu ? ke mata salah tengok ? pastu berhenti jap ! dan tengok leklok =_= " haish  ~ nak buat kenangan la, terus di-print screen-kan >_<  saja nak buat tentang ni, unik ? mungkin ~
JOM LAYAN GAMBAR YE !


12345 pageviews ^_^ moga pageviews ni manfaat untuk semua !

333 posts ^_~ , moga apa yang di-post ini membina !

wallahu'alam


 

1 comment:

aina kamil said...

Mudah-mudahan :) semoga terus bermanfaat sahabat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...