status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, April 1, 2013

Alhamdulillah ! rezeki menang !

 
 
 
 # blog S Y I E R A #
  
 
 
* setelah di " print screen  " *
Alhamdulillah, rezeki ! mungkin pertama kali ! oh ye ! dah lama sebenarnya, tapi masa tu tuan blog " DroPs.AlivE " sibuk rasanya , jadi tak ingat nak buat post pasal pemilihan ini semua, ana asif jiddan! bukan tak kenang budi tapi baru sekarang ada masa , terima kasih kepada tuan blog  " S Y I E R A" kerana memilih blog yang serba serbi berusaha menyampaikan untuk manfaat semua , melalui cara menaip ini dapat tuan blog menyampaikan ilmu walau satu ayat !

opssss ! ilmu untuk disebar dan ini salah satu , dan mungkin ini salah satu wasilah untuk kita laksanakan amar ma'aruf nahi mungkar ! mungkin melalui penulisan laman maya ini lebih menyentuh hati , sebab, kebiasannya termasuk mata tukang taip ini sendiri akan membaca dengan penuh perhatian dan menutup semua lagu yang berkumandang !

*jap ! jika lagu yang memang auto-play,  macam blog ana sendiri !, ana akan off-kan sound laptop  >_< sebab nak hayati bait-bait das-das tembakan tuu ~ lalalala *
dan jujur, ana pernah tertampar dengan post- post yang sarat dengan peluru - peluru untuk kita berasa hati , yesss berasa hati yang baik ! no problem , mata hati ini masih boleh berfikir mana yang baik, mana yang buruk, biiznillah !

wallahu'alam.

p/s : terima kasih sebab memilih blog ini , moga Allah permudah urusan tuan blog syiera ^_~
p/ss : terima kasih kerana sudi memberi teguran, teguran ini membina sebenarnya, bukan menjatuhkan !
p/sss : nanti sudi - sudi jejak post di sini ye  > hot <


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...