status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Monday, April 29, 2013

khazanah yang ada (-______-)"... need help

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/532732_364877163613266_1102665957_n.png




Bismillahirahmanirahim... Alhamdulillah, Assalamualaikum ikhwan yang hensem wa akhowat yang comel.... walawehhh... tajuk post macam penting je ... memang penting... ok, kalian yang pernah bergelar murid lepasan SPM ? special juga buat, SPM 2012... mabruk ! tahniah semuaaa....  ok, sekarang penulis dah mula keliru, Allah, hati ini Allah jaga, moga tetapkan pada keputusan yang dipilih, hurmm... 

Allah, berbalik kepada tajuk, sejujurnya khazanah yang ada tu maksudnya, harta SPM yang masih elok ana simpan.... yang masih disimpan semua bahan :
  • semua hasil kerja lukisan kejuteraan
  • semua hasil dan bahan bahasa arab
  • semua hasil dan bahan subjek kimia 
  • others ? ?  ade tapi yang ni memang mendalam.. especially, kimia tapi result baru ni kimia C+, lukisan kejuteraan B+ , ok nampak kan ? bahasa arab pula B saja.. Alhamdulillah !


    sekian. hurmm... pabila bercelaru. kembalilah kepada Allah.

    Allah, ayah suruh masuk unikl sebab under mara, tapi takut tak dapat pinjaman mara, ke camne? bloggers any ideas or any word to say ? comments please ....
    tembakan doa kalian Allah yang tahu ... Allah yubarik ! Fii Aman Allah ! !

pen off. wallahu'alam.


p/s : bahaya tak, diri ini tak belajar biology pastu belajar dip chemical engineering in food..?  dalam kos ni ade belajar bio la juga macam bakteria, ubat-ubat...minta kos ni sebab cam menarik ! lepas tu bukan sebab ingat ini kos memasak tau, tapi minat duduk dalam lab pakai kot putih pastu kaji , ala macam kita amali kimia tuuu.... hurmmm... terfikir... moga Allah permudah... ada maklumat nak kongsi . comments please :)

3 comments:

Ez Bil said...

Good luck!! UniKL mesti boleh buat pinjaman MARA. Tapi tgk atas klayakkan jgk. ^_^
Mohon hanya pada Allah!! Istikharah jgn dilupa!!

naj_berrygurl said...

bagus mera ambik dip chemical engineering in food tuu... walaupun mera dop blajor bio, tp in sha allah, dengan minat mera tu, in sha allah dipermudahkan. Hehehe... lagipun, bio senang je... erk?? hehehehe. dakpe2, mera usahe molek2, in sha allah boleh... ^_^

Anaqah Dafiya said...

Kalau nti semangat n minat kos tu, ambik je. tp, bio kne rajin sket. kne ngafal byok ag. quite difficult than chem n fzk. that's my opinion la.. papepun, all the best! istikharah byok2. ad mse lg niih. smile :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...