status ?


"Sesungguhnya aku sedang menasihati kamu,bukanlah aku yang terbaik dalam kalangan kamu.Bukan juga yang paling soleh dalam kalangan kamu kerana aku juga pernah melampau batas untuk diri sendiri.Seandainya seseorang itu hanya dapat menyampaikan dakwah apabila dia sempurna maka akan jadi sedikitlah orang yang memberi peringatan.
[ Imam Hassan al Basri ]

Friday, April 26, 2013

"Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

 Alhamdulillah ! assalamualaikum  ikhwan wa akhowat ! ! !

lebarkan wasilah !  ayuh !

segmen bloglist

 tekan banner ! meriahkan !

tamat : jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.
sedikit pengumuman :

Kenapa korang mesti ada dalam bloglist fuh.my?
  • Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
  • Google Page Rank 3
  • Backlink berkualiti dari fuh.my
  • Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
  • Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)
Selain daripada tu, Dr Fuh akan senaraikan nama peserta dalam 1 entri dan bolehlah semua peserta blogwalking tambah kenalan :)

Selamat bersegmen!!!jangan lupa ajak kawan-kawan yang lain!!

# done for rules @_@ 

8 comments:

Budu Bilis said...

Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

Nao Mei said...

datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

itu Akhil said...

knjungan balas ke blog maira..
p/s: best background music maira. sejuk je dgr ^___^

Kenit Cinonet said...

Assalam, dari segmen yg sama membalas terjahan. Salam perkenalan :). Done follow back dear...

Nieyxzha Hassan said...

gud luck! ^^

~ comel doodle kat atas tu :)

tenku butang said...

dari segmen yg sama..
done follow u dear, do follow me back yea.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html?showComment=1367042074452#c2808375026338029229

Yana Sakura said...

Assalamualaikum..dtg dr segmen yg sama..membalas knjugan Umair :)

http://www.yanasakura.my/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

Asmar Arafad said...

berbalas kunjungan sambil follow sini..gud luck yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...